L'112 AMB TÚ

 

SERVEIS PREVENTIUS

SERVEI DE SEGUIMENT D'EXCURSIONS I ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

El SEIB112 posa a disposició del ciutadà un servei de seguiment d'excursions i activitats subaquàtiques, per la qual cosa ha d'omplir un formulari o simplement telefonar a l’112 informant de l'itinerari a seguir i l'hora de sortida i de tornada.

 

CREMES CONTROLADES

Durant el període permès és necessària l'autorització prèvia de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori per a realitzar cremes de restes de poda en zones agrícoles o forestals

És important que el ciutadà també informi al SEIB112 del lloc i hora d'inici i finalització per evitar que es produeixin falses alarmes.

 

SERVEIS ESPECÍFICS

PROJECTE IRIS

Protocol especial per a dones víctimes de violència de gènere

La víctima aporta voluntàriament les seves dades i el protocol s'activa automàticament quan la víctima telefona a l’112, sense necessitat de mantenir una conversa.

 

112 PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT AUDITIVA

Servei que permet a les persones que pateixen alguna disfunció a la parla o la oïda establir contacte amb el Servei d'Emergències de les Illes Balears SEIB 112 a través d’ un sistema de missatges SMS per telèfon mòbil.

 

112 PER A PERSONES LARINGECTOMITZADES

Servei per a persones afectades per una laringectomia. Aquestes s'incorporen a una base de dades i així poden ser identificades i poden rebre una atenció especialitzada en una situació d'emergència.